Ελληνικό Πρωινό

Το πρώτο γεύμα της ημέρας, με μοναδική ποικιλία και ποιότητα

Προσπαθώντας να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία διακοπών, δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρωινό σας. Ανηφορίζοντας προς τον χώρο του εστιατορίου, σίγουρα θα φτάσουν σε εσάς απαλές μυρωδιές από το φρεσκοψημένο κέικ, τα φρούτα και τις πίτες. Φτάνοντας στον χώρο του εστιατορίου και θαυμάζοντας το άπλετο φως και τη θέα προς το καταγάλανο Αιγαίο και το κάστρο της Αστυπάλαιας, καταλαβαίνετε πως αυτό το πρωινό δεν είναι σαν τα άλλα.

Στην φιλοσοφία του Pylaia Boutique Hotel & Spa, το πρωινό είναι πάντοτε μια τελετουργία και για την προετοιμασία του χρησιμοποιούμε τοπικά συστατικά και φρέσκα υλικά. Όλα τα αρτοσκευάσματά μας είναι χειροποίητα και παραδοσιακά, από το Εργαστήριο Παραδοσιακών Προϊόντων Αστυπάλαιας "Ηλιάνα".  Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι γεύσεων που συνδυάζει παραδοσιακές τοπικές συνταγές και φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Θέλοντας να ενισχύσουμε το «Ελληνικό Πρωινό» μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό - γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική παράδοση, έχουμε εντάξει στο αμερικανικό πρωινό μπουφέ, τις τοπικές αυθεντικές συνταγές και γεύσεις από όλη την Μεσόγειο καθώς και τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της Αστυπάλαιας.

Ο μπουφές μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ζεστές και κρύες νοστιμιές: Ποικιλία από ντόπια τυριά και αλλαντικά, την περίφημη χλωρή (ανθότυρο) και κοπανιστή Αστυπάλαιας, ζυμωμένες στο χέρι παραδοσιακές πίτες (πουγγιά και λαμπρόπιτες), χειροποίητα παξιμάδια και κουλούρια (κιτρινοκούλουρο), σπιτικά βουτήματα και κέικ, σπιτικό τραχανά με θυμάρι και βότανα από την Αστυπάλαια, φρέσκα φρούτα εποχής και λαχανικά, φρέσκο γάλα και γιαούρτι, φρεσκοστυμμένους χυμούς πορτοκάλι, φρουτοχυμούς, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, τοπικό θυμαρίσιο μέλι, ομελέτες και άλλες παρασκευές αυγού που ετοιμάζονται επιτόπου και κάθε κρύο ή ζεστό ρόφημα της αρεσκείας σας.

Οι επαρκείς ποσότητες και η μοναδική ποιότητα του πρωινού μας, θα σας αφήσει σίγουρα ενθουσιασμένους!

Greek Breakfast

ΚΡΑΤΗΣΗ