Κελάρι

Γευτείτε το κρασί όπως θα έπρεπε να είναι

Συχνά η φράση "ένα κρασί από το κελάρι μας" χρησιμοποιείται μεταφορικά. Όχι για εμάς! Το κρασί είναι μια σπουδαία υπόθεση στο Pylaia Boutique Hotel & Spa, καθώς συνοδεύει, συμπληρώνει και ολοκληρώνει με τα αρώματα και την γεύση του ένα γεύμα ή δείπνο. Για αυτό ακριβώς το λόγο, ακριβώς κάτω από το εστιατόριο Plori, δημιουργήσαμε τον εντυπωσιακό χώρο του κελαριού, ειδικά διαμορφωμένο για τη φύλαξη κρασιών.

Το κελάρι μας διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά, εξαιρετικών ετικετών, που φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες ώστε να διατηρούν ανέπαφα τη γεύση και το άρωμά τους. Επιλέξτε ένα από τα επιλεγμένα μπουκάλια και απολαύστε το στο εστιατόριο μπαρ Plori, μαζί με το γεύμα ή το δείπνο σας. Αν ανακαλύψετε κάτι καινούργιο, που σας κάνει εντύπωση, μπορείτε να το προμηθευτείτε για εσάς ή για να το προσφέρετε σαν δώρο.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδήμονας στο κρασί για να επισκεφθείτε το κελάρι μας. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε τύπο κρασιού και ο μετρ θα σας προτείνει διάφορες επιλογές ώστε να αφεθείτε και να παραδοθείτε στις ωραιότερες απολαύσεις της ζωής!

Φωτογραφιες

ΚΡΑΤΗΣΗ