Εκτύπωση

Πώς θα έρθετε

Πρόσβαση στην Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια διαθέτει αεροδρόμιο και συνδέεται απευθείας σχεδόν καθημερινά με Αθήνα αλλά και με την πρωτεύουσα του νομού Ρόδο, διαμέσου Λέρου και Κώ. Ακτοπλοϊκά συνδέεται με τον Πειραιά, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πρόσβασή σας στην Αστυπάλαια μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αεροπορική Σύνδεση

Η Αστυπάλαια συνδέεται με απευθείας πτήση 4 φορές την εβδομάδα με την Αθήνα (κάθε μέρα εκτός Τετάρτης και Κυριακής) έως 31/05. Όλο τον Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο - Σεπτέμβρη πραγματοποιούνται καθημερινά απευθείας πτήσεις και κάθε Κυριακή διπλές. Η πτήση διαρκεί 45 λεπτά και διεξάγεται από την Sky Express. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το www.skyexpress.gr ή καλέστε στο 801 11 28 288.

Επίσης το νησί συνδέεται με τη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη έως 31/05 και όλο τον Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβρη, 3 φορές την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα, τετάρτη και Κυριακή) με ενιαίο δρομολόγιο που ξεκινά από τη Ρόδο και καταλήγει διαμέσου Κω και Λέρου στην Αστυπάλαια (και το αντίστροφο). Η πτήση διαρκεί 20 λεπτά για Λέρο, 60 λεπτά για Κω και 1½ ώρα για Ρόδο (λόγω των ενδιάμεσων στάσεων). Διεξάγεται επίσης από την Sky Express. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το www.skyexpress.gr ή καλέστε στο 801 11 28 288.

Ακτοπλοϊκή Σύνδεση

Η Αστυπάλαια έχει εβδομαδιαίως 4 δρομολόγια από Πειραιά (πλην Τρίτης και Κυριακής), τα οποία έχουν ενδιάμεσες στάσεις στα λιμάνια της Σύρου, Πάρου, Νάξου, Σαντορίνης, Δονούσας, Αμοργού, προτού αφιχθούν στο λιμάνι του Άγιου Ανδρέα της Αστυπάλαιας. Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου 10 ώρες και διεξάγεται από τη Blue Star Ferries. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το www.bluestarferries.com ή καλέστε στο 210 8919800.

Επίσης συνδέεται εβδομαδιαία με 1 δρομολόγιο με Ρόδο, το οποίο κάνει ενδιάμεσες στάσεις στα λιμάνια της Καλύμνου, της Κω, της Νισύρου, της Τήλου, της Σύμης, ενώ καταλήγει μέχρι το Καστελόριζο προτού ακολουθήσει την ίδια διαδρομή επιστροφής. Το δρομολόγιο μέχρι τη Ρόδο διαρκεί περίπου 8 ώρες (λόγω των ενδιάμεσων στάσεων). Διεξάγεται επίσης από τη Blue Star Ferries.

Επιπλέον, συνδέεται απευθείας με Κάλυμνο 2 φορές εβδομαδιαία, με τοπικό δρομολόγιο που γίνεται από το λιμάνι του Πέρα Γυαλού (στη Χώρα). Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου 3 ώρες και διεξάγεται από τη ANEK Καλύμνου. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22430 29612.

VIP Μεταφορά

Για περιπτώσεις διακεκριμένων μεταφορών, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας με ελικόπτερο ή ιδιωτικό jet, από την Αθήνα, την Κω, τη Ρόδο ή άλλες κοντινές περιοχές.

ΚΡΑΤΗΣΗ